Arenagatan 12

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

696 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Upptäck kontoret och arbetslivet i en inspirerande miljö på Arenagatan 12

Välkommen till det ultimata kontoret – en charmig arbetsplats om 696 kvm som pulserar mitt i Hyllies hjärta. Här erbjuder vi mer än bara en arbetsplats, vi skapar en plats där arbete förvandlas till en njutbar upplevelse. I denna unika lokal är pentryt och loungen hjärtat av arbetsplatsen, designat för att skapa dynamik och gemenskap bland personalen. Sitt i Hyllies mittpunkt och omfamna stadslivets energi med nära tillgång till restauranger och butiker för maximal bekvämlighet. Kommunikationspunkterna är lättillgängliga, vilket gör din resa till och från kontoret enkel och effektiv. Vi ger dig möjligheten att skapa din arbetsplats precis som du önskar den. Upplev arbetsglädje i en trivsam atmosfär där du kan forma din arbetsmiljö efter dina behov och önskemål. Ta det första steget mot ett kontor du verkligen längtar till!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet som består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 2-6 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED EBOM, Gold.

Ytor

  • Total yta:

    696 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Välkommen till denna lokal där pentryt och loungen är pulsen av dynamik och företagsgemenskap, perfekta för gemensamma sittningar och mötesstunder med sprudlande energi. Med en flexibel planlösning finns rum i olika storlekar – från enskilda kontor till trivsamma mötesrum, perfekta för både små och större sällskap.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Närservice:

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.
Arenagatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum