Arenagatan 8B

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

97 m²

Hyra

Tillträde

2025-01-01

Beskrivning

  • Kontor

Upplev arbetslivet högst upp- Ledig lokal med Hyllies bästa panoramautsikt med egen takterrass!

Utnyttja chansen att skapa er bas i ett enastående kontor med panoramautsikt över Hyllie och Köpenhamn! Det här är mer än bara ett kontor, det är en inbjudande plats som välkomnar er och era besökare med enastående himmelsk utsikt över staden. När ni kliver in i lokalen möts ni av ett härligt kontor med närhet till pentry och loungeområde, som snabbt blir den sociala mittpunkten för gemensamma luncher, kaffestunder och spontana möten. Men det blir inte bättre än så – en fantastisk takterrass där ni kan avnjuta av lunchen, mingla eller bara ta en paus med en nypa frisk luft och ännu mer magisk utsikt. Dessutom är läget oslagbart med närhet till allt och utmärkta kommunikationer. Parkering med garage och cykelrum finns direkt anslutet till fastigheten. Det här är verkligen något utöver det vanliga. En plats där man samlas för att träffa kollegor, imponera på kunder och arbeta fokuserat och kreativt tillsammans i en inspirerande miljö. Missa inte chansen att göra detta extraordinära kontor till er arbetsplats!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet som består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 2-6 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED EBOM, Gold.

Ytor

  • Total yta:

    97 m2

Ekonomi

Tillträde:

2025-01-01.

Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Direkt vid entrén möts du av det öppna kontorsområdet, designat för samarbete och interaktion. Inom synhåll från arbetsområdet ligger det inbjudande pentryt och loungen. Dessa områden blir snabbt den sociala mittpunkten för gemensamma luncher, kaffepauser och spontana möten. Den öppna designen och stora fönster skapar en ljus och luftig atmosfär, främjande för kreativitet och välbefinnande. Sammanfattningsvis erbjuder denna planritning en balans mellan öppet samarbete och möjligheter till privat arbete, med sociala platser och en fantastisk takterrass som kompletterar arbetsmiljön på ett unikt sätt.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Närservice:

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.
Arenagatan 8B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum