Hyllie Boulevard 10 A-B

Hyllie , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

245 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Storslagen synlighet och det perfekta läget – välkommen till en fantastisk möjlighet i Hyllie!

Denna lediga lokal på imponerande 245 kvm tar din verksamhet till nya höjder, strategiskt placerad i entréplan och utmärkt synlig vid infarten till Hyllie. Med stora fönsterpartier som skapar en ljus och inbjudande atmosfär är lokalen en perfekt plats att skapa en imponerande företagsprofil. Skyltläget förstärker synligheten och sätter er verksamhet i fokus för förbipasserande, vilket ger en stark närvaro och marknadsföringsmöjligheter. Belägenheten nära Hyllie Station ger en oslagbar tillgänglighet och utmärkta pendlingsmöjligheter för både medarbetare och kunder. Här flödar människor förbi dagligen, vilket öppnar upp för möjligheter till ökad affärsaktivitet. I den bakre delen av lokalen finns personalutrymme med pentry samt två WC, vilket ökar bekvämligheten för personalen. Här har ni chansen att vara med och skapa er helt nya lokal, anpassad efter era behov och önskemål. Ta steget och skapa er drömlokal i Hyllie!

Övrig information

Övrigt:

Den högkvalitativa byggnaden har åtta plan fördelat på knappt ca 7 300 m² kontor. Fastigheten har en solcellsanläggning och är miljöklassad enlighet BREEAM New Construction, Excellent Bland hyresgästerna finns bl a NCC, Tunstall och Zumtobel.

Ytor

  • Total yta:

    245 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Planlösningen för denna lokal är noga utformad för att maximera ljusinsläppet och skapa en känsla av luftighet och öppenhet. Imponerande stora fönsterpartier sträcker sig längs varje väderstreck, omfamnande varje vrå med ett naturligt ljus som fyller varje hörn med en strålande atmosfär. Sätt era spår i varje vrå och låt era idéer forma varje kvadratmeter.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I området Hyllie finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i källarplanet.

Närservice:

Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet. Malmö Mässan ligger precis brevid fastigheten och du har även Malmö Arena inom gångavstånd. Du finner även två hotell i området, Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. 400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.
Hyllie Boulevard 10 A-B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum