Norrlandsgatan 14

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal centralt belägen!

Stig in i framtidens arbetsmiljö på Norrlandsgatan 14 – en pärla om 70 kvm som kombinerar charm, funktionalitet och modernitet. Denna ljusa och trevliga lokal kommer genast att förtrolla dig med sina unika detaljer, inklusive en vacker kakelugn och ett fräscht pentry, vilket skapar den perfekta arbetsplatsen. Med sina 70 kvm erbjuder lokalen en intim och samtidigt rymlig atmosfär, perfekt för det växande företaget som söker en plats att blomstra på. Det moderna och fräscha pentryt gör det enkelt att hålla energin på topp. Här finns alla bekvämligheter du behöver för kafferaster och enklare måltider och för den som uppskattar bekvämlighet och flexibilitet finns även en dusch tillgänglig. Norrlandsgatan 14 är mer än bara en lokal, det är en plats där arbete blir en upplevelse. Med närheten till stadens puls, kollektivtrafik och trendiga restauranger blir det inte bara en arbetsplats utan en destination där framgång och livsstil möts. Låt Norrlandsgatan 14 bli basen för din företagsframgång. Kontakta oss för att boka en personlig visning och upptäck varför denna lokal är det perfekta valet för dig som söker det lilla extra. Välkommen till en ljus, trevlig och funktionell arbetsplats!

Ytor

  • Total yta:

    70 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är ett av Stockholms mest eftertraktade och utvecklade kontorslägen. Här hittar du ett stort utbud av populära restauranger och caféer. Fastigheten är belägen endast ett stenkast från Stureplan och med nära gångavstånd till både Hötorget och Sergels Torg.

Närservice:

Oslagbart utbud av shopping, restauranger och närservice längst med Biblioteksgatan, i Sturegallerian samt MOOD gallerian. Italienska Eataly är beläget i samma kvarter.

Kommunikationer

T-bana Hötorget och Östermalmstorg.
Norrlandsgatan 14

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder