Baltzarsgatan 23

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 050 - 1 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Träningslokal, lekcenter eller Malmös coolaste butikslokal? En lokal med rum för er verksamhets kreativitet!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 1 050 1 300

Utförande

Byggår:

1969

Planlösning:

Välkomna in till en stor öppen lokal mitt i centrala Malmö med rum för kreativitet att etablera ert storslagna koncept! Lokalen har tidigare varit en röntgenlokal och behöver därmed genomgå en anpassning för en ny hyresgäst där du har möjlighet att vara med och påverka utformningen utifrån dina behov där vi är behjälpliga i göra hållbara val. Oavsett om det är en träningslokal, showroom, lekcenter, vårdlokal eller butikslokal så är vi öppna för att höra mer om din verksamhet. Ta en kontakt med martina@skandiafastigheter.se med beskrivning av din verksamhet för mer information om lokalen!

Omgivning

Omgivning/natur:

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger.

Närservice:

Det centrala läget ger närhet till det mesta, bara runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter som exempelvis exklusiva Baltzarhuset med ett stort utbud av välkända varumärken samt flera trevliga caféer. Nästan lika nära är det till pittoreska Lilla Torg med härligt folkliv och fina restauranger samt mindre hantverksbutiker. Välkommen till en inspirerande miljö!

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen.
Baltzarsgatan 23

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter