Öglegången 6

Västra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

84 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Mindre butiks- eller cafélokal på fint läge i Västra hamnen i närheten till Masttorget

Ytor

  • Total yta:

    84 m2

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Här finner du en nyproducerad lokal på bästa läge mellan Masttorget och Stora Varvsgatan. Här söker vi en verksamhet som antingen kan erbjuda merservice till området tex butik, konditori, skomakare etc. Lokalen lämpar sig även fint för ett ett café eller konditori som kan erbjuda lättare fika eller mat som inte kräver imkanal. Lokalen är genomgående vilket resulterar till mycket goda ljusinsläpp och har en öppen planlösning med pentrydel längst in i lokalen och en toalettgrupp i mitten av lokalen. Är det här du öppnar din nästa butik eller café? Ta en kontakt med martina@skandiafastigheter.se för mer information.

Omgivning

Omgivning/natur:

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Vår fastighet Öglan har Västra Hamnens bästa läge där vi har fastigheter som idag innerymmer förskola, mobilitetshus, bostäder och butikslokaler. Förskolan har stora, gröna utemiljöer på både mark och tak. Mobilitetshubben innehåller förutom bil- och cykelparkering, laddstationer, elfordonspooler, smarta leveransskåp och en cykelservicestation. Kvarteret är en del av Masthusen, Nordens första hållbarhetscertifierade stadsdel.

Närservice:

Masttorget är Västra Hamnens livliga stadsdelstorg där du enkelt kan uträtta dina dagliga ärenden. Här hittar du bland annat apotek, ICA Maxi och systembolag. Det finns ett brett utbud av restauranger och kaféer för allt från den enkla snabblunchen till affärslunchen, många med ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader. För den aktive finns det i området tillgång till gym, padelcenter, simhall och inspirerande löpmiljöer.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem. Ni är vägg i vägg med det nya mobilitetshuset, som bland annat erbjuder 238 p-platser, elbilspool, elcykelpool, cykelservice och leveransrum.
Öglegången 6

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter