Mastgränd 8

Västra Hamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

45 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Hyr butsiklokal i anslutning till Masttorget i Västra Hamnen

Ytor

  • Total yta:

    45 m2

Utförande

Byggår:

2014

Våningsplan:

1

Planlösning:

Nu finns det möjlighet att hyra en mindre lokal på bästa läge vid livliga Masttorget i Västra Hamnen. Lokalen lämpar sig väl för olika verksamhetsinriktningar, såsom frisör, försäljning, mottagning mm. Butiken är välexponerad med fönster från golv till tak och ca 2,70 i takhöjd. Läget är mycket bra med placering nära Masttorget och med ett fint gångstråk precis utanför. Närmaste grannarna är områdets bibliotek och en skönhetssalong. Varmt välkommen att kontakta Martina för mer information eller en visning, martina@skandiafastigheter.se, eller 040-20 63 49.

Omgivning

Omgivning/natur:

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Strandpromenaden utmed Bo-01 lockar med trevliga lunchpromenader, kaféer och restauranger, frisörsalonger, skönhetsvård och butiker. I närområdet finns flera träningsinstitutioner. Masttorget är hela Västra Hamnens stadsdelstorg där dagliga ärenden lätt kan uträttas. Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotellet Park Inn, Turning Torso och World Trade Center erbjuder konferenslokaler i området.

Närservice:

Du befinner dig i närheten av ett flertal restauranger och kaféer som blir allt fler i takt med att området fortsätter att växa. Utbudet är redan idag brett med enkla snabblunchställen såväl som restauranger för affärsluncher och ekologiska alternativ. På sommaren ger strandpromenaden en känsla av betydligt sydligare breddgrader med sina många uteserveringar och fina badmöjligheter och Turning Torso som landmärke. Hela Malmö citys utbud finns inom promenadavstånd.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn.
Mastgränd 8

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter