Baltzarsgatan 25

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Perfekt mindre lokal för företaget som vill synas mitt i city

Ytor

  • Total yta:

    120 m2

Utförande

Byggår:

1967

Våningsplan:

2

Planlösning:

En lokal för det lilla företaget som vill synas mitt i city. Lokalen är idag anpassad för vårdverksamhet. Möjlighet till anpassning för kontorsverksamhet finns. I planlösningen finns idag en reception, tre besöksrum, ett förberedelse för OP-rum och ett OP-rum. Ytan lämpar sig idag väl för ett företag med mötesintensiv verksamhet då man kan använda de befintliga rummen som till exempel mötesrum alternativt cellkontor. Pentryt är placerat längst in i lokalen med lugnt läge mot gården samt två moderna toaletter.

Omgivning

Omgivning/natur:

Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser för cirka 1 200 kronor/månad. Det är företaget P-Malmö som ombesörjer garagets skötsel och hantering och står för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget går hiss till kontorsvåningsplanen.

Närservice:

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.
Baltzarsgatan 25

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter