Grev Turegatan 30

Östermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Nu finns möjlighet att hyra en lokal om 370 kvm i vårt populära koncept GT30. Lokalen är modern med en blandning av öppen planlösning, samtalsrum samt flera mindre konferens/- kontorsrum. I GT30 möts du direkt av frontdesk som bl.a. tar emot dina besökare och hanterar posten. I Loungeytan finns tillgång till kaffe och vatten och en trappa ned finns ett gym inkl. omklädningsrum. I huset finns även en restaurang och bar för den som vill ta en lunch eller drink efter jobbet. Fastigheten genomgick en totalrenovering år 2016 så lokalerna är moderna, flexibla och yteffektiva. Ytterligare konferensmöjligheter finns att hyra i huset med upp till 121 personer i biosittning. Välkomna att trivas!

Ytor

  • Total yta:

    370 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Garage (varm)
Gym
Restaurang

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Repslagaren 29

Våningsplan:

5

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset

Närservice:

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Stureplan med Sturegallerian och många restauranger och butiker. Närbeläget är också Östermalmstorg med saluhallen från 1800-talet. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg, flera stadsbussar trafikerar området.

Grev Turegatan 30

Om Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Afa Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 600 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Klara Södra Kyrkogata 18

106 27 Stockholm

www.afafastigheter.se

Fler annonser från Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag