Sturegatan 11

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

764 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk kontor med utsikt över Humlegården.

Endast 764 kvm (plan 3) finns kvar av 3455 kvm. Här har ni möjlighet att utforma en ljus, modern och flexibel arbetsplats på bästa läge med utsikt mot Humlegårdsparken. Inflyttning kan ske under 2024. För mer info se www.sturegatan11.se.

Ytor

  • Total yta:

    764 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lönnen 25

Omgivning

Närservice:

Fastigheten är centralt belägen i hörnet Sturegatan/Karlavägen, vid Humlegården. Tunnelbanestation Stadion ligger endast ett kvarter från fastigheten och du når Östermalmstorg på några minuters promenad. Ett flertal stadsbussar trafikerar både Sturegatan och Karlavägen. I kvarteren finns Östermalms saluhall, butiker, restauranger och annan service. Garage finns i huset samt låst cykelparkering på innergården.

Sturegatan 11

Om Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Afa Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 600 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Klara Södra Kyrkogata 18

106 27 Stockholm

www.afafastigheter.se

Fler annonser från Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag