Västra Järnvägsgatan 7

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 104 m²

Hyra

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Kontor
Med ett fantastisk kommunikationsläge finner du denna moderna och fleixibla lokal på Västra Järnvägsgatan 7. Lokalerna har mycket ljusinsläpp vilket skapar en känsla av ljus och rymd. Här finner du en blanding av öppen planlösning samtidgt som man har tillgång till många konferens- och samtalsrum. Med dess höga läge (plan 9) har man även en fantastiks utsikt över Stockholms puls. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    1104 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-07-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blekholmen 5

Våningsplan:

9

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Det extremt centrala läget med alla kommunikationer gör att det är väldigt smidigt att ta sig både hit och härifrån. Precis intill Klarabergshuset finns ju även hela citys utbud av shopping, restauranger och service, så vad du än behöver så är det troligen väldigt nära. Både praktiskt och tidsbesparande!

Närservice:

Det centrala läget mitt i Stockholms city innebär också att allt man kan tänkas behöva under en arbetsdag finns i närheten. Gym, butiker, konferensanläggningar, restauranger, banker, caféer och Systembolag.

Kommunikationer

Klarabergshuset har troligen Sveriges bästa kommunikativa läge. På några minuter når du alla tunnelbanelinjer, alla pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Cityterminalen, Klarastrandsleden och E4/E20. Mer lättillgängligt än så här blir det inte.
Västra Järnvägsgatan 7

Om Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Afa Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 600 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Klara Södra Kyrkogata 18

106 27 Stockholm

www.afafastigheter.se

Fler annonser från Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag