Söder Mälarstrand 31

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

513 m²

Hyra

Tillträde

2024-06-01

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen till vackra Münchenbryggeriet. Här finner ni en ljus och fin lokal med tidstypiska detaljer från sekelskiftet samt utsikt över vackra Riddarfjärden. Lokalen har blandad planlösning med både öppet landskap, konferensrum, projektrum och samtalsrum. I huset finns förutom restaurang även ett konferenscenter med konferens och eventlokaler i olika storlekar. Välkomna att trivas!

Ytor

  • Total yta:

    513 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-06-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ludvigsberg 3:3

Omgivning

Närservice:

Inom 5 minuters promenad når man Hornsgatan och Mariatorget med flertalet butiker och restauranger. Till fastigheten tar man sig lätt med bil eller allmänna färdmedel. Mariatorgets tunnelbanestation ligger ca 5 minuters promenad från fastigheten och området trafikeras av flera stadsbussar.

Söder Mälarstrand 31

Om Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Afa Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 600 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Klara Södra Kyrkogata 18

106 27 Stockholm

www.afafastigheter.se

Fler annonser från Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag