Vikingavägen 54

Täby Kyrkby , Täby
Spara Dela
Vikingavägen 54
Spara
Dela
Yta

1 270 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Hotell

Fastighet med hotellrörelse med stor potential i Täby.

Idag finns bygglov att bygga och inreda upp till maximalt 40 bostadslägenheter, varav 8 redan är klara, vilket skall ses som en stor extra potential. Efter år 2030 finns det dessutom möjlighet för ägaren till fastighet och hotellrörelsen att omvandla hotelllägenheterna till bostadsrätter om så önskas. Det skall ses som en extra potential i detta objekt.

Omsättningen har de senaste 5 åren varit i intervallet 2,5 – 6,0 mio med en prognos på cirka 4,0 mio. Rörelseresultatet har under samma period legat i intervallet 0 – 2,2 mio. De lägre värdena inträffade under Covid. Ägaren byggde då 8 lägenheter till hotellet, vilka togs i bruk 2023.

Fastighet och hotellrörelse säljs som en aktieöverlåtelse i vilken samtliga avtal mm. ingår. Vi arbetar med sekretessförbindelse i detta ärende.

OBS: Eventuella direktkontakter med anläggningen och anställda undanbedes. Alla kontakter går via bolagets utsedda företagsmäklare.

Välkommen att kontakta Mikael Dierks, TACTIC Företagsförmedling, 0709-217 217 alternativt mikael.dierks@tactic.se vid intresse och för mer information.

Övrig information

Övrigt:

Prospekt erhålles efter underskriven sekretesshandling.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 21 1 270

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

12 034 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

35 mkr för både fastighet och hotellrörelse. Säljes paketerat i bolagsform.

Utförande

Planlösning:

Vi har fått den unika möjligheten att sälja denna mycket intressanta centralt belägna lägenhetshotellrörelse med egen fastighet. Hotellrörelsen med idag 20+1 exklusiva lägenheter ligger i fastigheten. Hotellets mindre lägenheter är från 25 till 30 kvadratmeter och de större lägenheterna är 40 kvadratmeter stora. På bottenplan är de lite mindre lägenheterna placerade, och på plan 2, de större. Fastigheten består av två byggnader med en total bruksarea på 1270 m2 (860 m2 + 410 m2), varav lägenheterna står fn. för cirka hälften av denna yta. Fastigheten har en extern hyresgäst.

Teknisk information

Byggår: 2008 / 1975

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns möjlighet.

Närservice:

Närliggande centrum finns.

Kommunikationer

200 m till tåg.
Vikingavägen 54

Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 1132

131 26 Nacka Strand

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling