Solenergi

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Handel & e-handel

Beskrivning

  • Handel & e-handel

Kompetent etablerat Stockholmsföretag i den snabbt växande branschen för kompletta solenergilösningar. Allt ingår kundreferenser, leverantörer, system

Kompetent etablerat Stockholmsföretag i den snabbt växande branschen för kompletta solenergilösningar. Allt ingår kundreferenser, leverantörer, systemtekniken.

Ägarna har efter lång karriär kommit till en punkt i livet där de önskar justera sina prioriteringar  och önskar därför genomföra ett generationsskifte. Ägarna medverkar i förvärvsprocessen och garanterar därefter ordnat övertagande i samverkan med dem.

Stora utvecklingsmöjligheter, framför allt för företag i solenegibranschen att expandera i Stockholm, Sverige och internationellt. 

Sekretsshandling tillämpas. För mer information kontakta ansvarig Företags- och transaktionsmäklare Christofer Friberg, TACTIC, tel. 0709-146970 christofer.friberg@tactic.se 

Övrig information

Övrigt:

Kompetent etablerat Stockholmsföretag i den snabbt växande branschen för kompletta solenergilösningar. Allt ingår kundreferenser, leverantörer, systemprodukter och nya produktkoncept. Stora utvecklingsmöjligheter!

Ekonomi

Antal anställda:

2

Prisinformation:

Budmöjligheter ges!

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Handel & e-handel

Startår:

2016

Antal kunder:

50

Utrustning som medföljer:

Komplett bolag med kundstock, kundreferenser, leverntörs- och montagepartners.

Verksamhet:

Kompetent expanderande komplett solenergiföretag Stockholm - utvecklingsbart!

Omgivning

Omgivning/natur:

Omedelbart till naturomgivningar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns

Närservice:

Närliggande service utbud finns

Skyltläge:

Fördelaktiga skyltmöjligheter finns.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter

Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 1132

131 26 Nacka Strand

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling