Presentföretag 1792

Ängelholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Handel & e-handel

Beskrivning

  • Handel & e-handel

Vill du förverkliga dina drömmar och köpa ett starkt presentkoncept, med hög lönsamhet och som enkelt kan skötas från valfri plats i Sverige.

Förlaget har sålt 10 miljoner presentböcker och våra tänkvärda presenter är välkända i hela Sverige. Idealiska presenter till en vän, mamma, dotter, pappa, kärlek, och som motivationsprodukter till personalen. Vårt motto ”sprid glädje” och ”nöjda kunder”

Övrig information

Övrigt:

Stark marknadsposition Bra och stabila kunder Bra lönsamhet & stark potential Inga nära konkurrenter Stora utvecklingsmöjligheter.

Ekonomi

Antal anställda:

1

Prisinformation:

Vi önskar bud.

Omsättning:

1 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Handel & e-handel

Startår:

1972

Antal kunder:

2000

Verksamhet:

Tryck och försäljning av presentböcker


Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 1132

131 26 Nacka Strand

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling