Väletablerat planglasmästeri.

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

3 000 000 kr

Begärt pris

1 200 000 kr

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

Välkänd, väl etablerad glas- och låsmästeri med flertalet verksamhetsområden mitt i ett av Stockholm mest expansiva områden. Bra kommunikationer.

Spännande och väl fungerande mångsidig verksamhet med produkter och tjänster av teknisk karaktär inom glasmästeri, inramningar, låsmästeri, skoreparationer, mottagning och service med kemtvätt i samverkan med ett av Stockholm största moderna kemtvätterier, mattvätt m.m.

Idealiskt placerat i ett av Stockholm livliga förortscentrum Stockholm-Norr.

Övrig information

Övrigt:

Väl etablerad, väl fungerande, lönsam och vidareutvecklingsbar planglasmästeriverksamhet med flertalet kompletterande verksamhetsområden. Perfekt för relevant "Hungrig" entreprenör med rätt yrkeskunskaper och affärssinne!

Ekonomi

Antal anställda:

3

Pris:

1 200 000 kr

Prisinformation:

Kontakta ansvarig Mäklare Christofer Friberg 0709-146970

Omsättning:

3 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Glasmästeri, låsservice m.m. Stockholm-Norr.

Bransch:

Butik

Startår:

1985

Antal kunder:

300

Utrustning som medföljer:

All erforderlig teknisk utrustning för verksamhetens diversifierade affärsområden medföljer enligt särskild ö.k. planglasmästeri, låsmästeri, inramning, skomakeri, kemtvätt (endast mottagning, ej själva utförandet av kemtvätten).

Verksamhet:

Väl etablerat planglasmästeri med integrerat skomakeri, låsmästeri, inramningsverksamhet samt mottagning av kemtvätt. Många ben att stå på inför spännande framtid i ett av Stor-Stockholms mest expansiva områden!

Omgivning

Omgivning/natur:

Adressen omges av finaste tänkbara naturområden, strövstråk, naturreservat och liknande.

Företag i närheten:

Mitt i ett av Stor-Stockholms mest expansiva urbaniseringsområden. Idealiskt placerat utifrån logistik, tillfartsvägar och allmänna kommunikationer. Perfekt placerat för alla parter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Omedelbara parkeringsmöjligheter. Företaget har dessutom egna parkeringsplatser.

Närservice:

Omedelbar närservice av alla tänkbara slag. Företaget ligger placerat i ett livligt närcentrum

Skyltläge:

Flera skyltfönster vid infart och entré till mindre köpcentrum i förort Stockholm-Norr. Därtill flertalet skyltmöjligheter på aktuell byggnad och i närmiljön. Goda förutsättningar.

Kommunikationer

Bästa tänkbara förutsättningar för alla färdmedel.

Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 1132

131 26 Nacka Strand

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling