Morabergsvägen 9B

Moraberg , Södertälje
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

185 m²

Pris

1 795 000

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Inflyttningsklar, modern, effektiv gavellokal - Bästa läge i Moraberg med snabb access till E4 och E20. Möjlighet till extra p-platser!

Modern och effektiv gavellokal med bästa läge i Moraberg. Fantastiskt läge med snabb access till E4 och E20. Lokalen har en totalt yta om ca 185 kvm fördelat på nedre plan, entresolplan samt ett övre plan. Passar perfekt för en hantverksfirma, e-handelsföretag, som utlämningsställe eller för företag som söker möjligheten att effektivt kombinera lager/verkstad/produktionsytor med kontorsytor. Nedre plan har en yta om ca 70 kvm. Stor lastport om ca 4x4,3 m. Separat gångdörr. Takhöjd ca 4,8 m i framkant och ca 2,5 m under entresol. Golvbrunn som är kopplad till en gemensam oljeavskiljare för fastigheten. Direkt utanför porten finns en parkeringszon. Extra p-platser kan eventuellt förvärvas. Entresolplanet har en öppen yta ut mot lagret. Det översta planet om ca 70 kvm har fina fönster och ljusinsläpp i framkant. I lokalens bakkant finns en separat gångdörr som leder ut till en gemensam utrymningskorridor för byggnaden. Här finns även ett pentry samt 2 wc. Lokalen är anpassningsbar och flexibel och kan enkelt anpassas för att passa den egna verksamheten. Moraberg Park, med adress Morabergsvägen är en bostadsrättsförening med totalt 41 bostadsrätter som producerats för företagare som har behov av rationella, funktionella, flexibla och billiga lokaler. Lokalen passar utmärkt för lätt industri, verkstad, handel eller lager har en yta inkl entresolplan om 200m². Månadsavgift: 8 814 kr per månad (moms tillkommer) Schablonbelopp för vatten och värme: 548 kr avser April 24. (moms tillkommer) Moraberg är beläget i norra Södertälje invid E4/E20 med påfart norr och söderut. Morabergs köpcentrum är Södertäljes största externhandelscentrum och nya butiker och kedjor etablerar sig ständigt här. Kedjor i området är bland andra Ahlsell, Beijer, Hedin Bil, Intersport, Elgiganten, Plantagen, Jula, K-Rauta och Rusta. Det finns också en McDonalds, ICA Maxi, Biltema samt Systembolaget. Södertälje ligger i Sveriges mest expansiva region och har ett utmärkt logistiskt läge med närhet till både järnväg, europavägar, vattenfarleder och dessutom finns tre flygplatser inom 1 timme.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 185

Ekonomi

Taxeringsvärde:

320 332

Pris:

1 795 000

Omgivning

Omgivning/natur:

Moraberg är beläget i norra Södertälje invid E4/E20 med påfart norr och söderut Södertälje ligger i Sveriges mest expansiva region och har ett utmärkt logistiskt läge med närhet till både järnväg, europavägar, vattenfarleder och dessutom finns tre flygplatser inom 1 timme. Ca 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme och nästan 21 000 människor arbetspendlar till Södertälje varje dag. Kedjor i området är bland andra Ahlsell, Beijer, Intersport, Elgiganten , Plantagen, Jula, K Rauta och Rusta. Det finns också en McDonalds, ICA Maxi, Biltema samt Systembolaget. Butiker och kedjor etablerar sig ständigt här med tanke på det fantastiska logistiska läget.

Kommunikationer

Södertälje ligger i Sveriges mest expansiva region och har ett utmärkt logistiskt läge med närhet till både järnväg, europavägar, vattenfarleder och dessutom finns tre flygplatser inom 1 timme
Morabergsvägen 9B

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter