Östra Vagngatan 1

Pilängen , Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nyproducerade lager/logistiklokaler i Pilängen intill E18 & E20.

Tillfälle att etablera ert företag i nyproducerade och moderna lokaler i attraktiva området, Pilängen längs E18 & E20. Här ges möjlighet att vara med från start och utveckla era framtida verksamhetslokaler enligt just era behov. Detaljplanen möjliggör verksamheter inom industri, lager och kontor och byggnation med högsta byggnadshöjd om 12 meter.
Bilder i annons är enbart visualiseringar av hur det kan komma att se ut och kan komma att ändras beroende på önskemål från hyresgäster etc.

Tillfälle att etablera ert företag i nyproducerade och moderna lokaler i attraktiva området, Pilängen längs E18 & E20 

Här ges möjlighet att vara med från start och utveckla era framtida verksamhetslokaler enligt just era behov. Detaljplanen möjliggör verksamheter inom industri, lager och kontor. 

Lokalytor

Bottenplatta på ca 1 600 kvm är färdigställd och övriga byggnaden kommer att anpassas och projekteras tillsammans med blivande hyresgäster. Byggnation tillåts med högsta byggnadshöjd om 12 meter vilket bidrar till flexibel utformning beroende på ert ytbehov.

Pilängen 

Området är ett populärt och väl etablerat verksamhets­område med inriktning mot industri, kontor och handel. Intill området finner ni Västra Pilängen som under de senaste åren utvecklas och här hittar ni bland annat stora centrallager och logistikterminaler. Välkända varumärken som XXL, Postnord, Lidl finns etablerade i området. Logistiken från och till området är utmärkt och strax utanför finner ni E18 och E20. 

Observera att bilder i annonsen enbart är visualiseringar av hur det kan komma att se ut och kan komma att ändras beroende på önskemål från hyresgäster etc. 

Tveka inte på att lämna er intresseanmälan för vidare dialog. 

Intresseanmälan lämnas till: Oscar.carlson@realadvice.se 

Vänligen beskriv er verksamhet samt indikation på ert storleksbehov i er intresseanmälan. 

 

 

Ytor

  • Total yta:

    1600 m2

Dokument

Östra Vagngatan 1

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice