Årstidsvägen 4

Kil
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

2 720 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Stor industrifastighet med utvecklingspotential i ett attraktivt läge i Kil. Fastigheten säljs vakant med möjlighet för en köpare att bedriva egen verksamhet alternativt för en förvaltare som vill vidareutveckla fastigheten då ny detaljplan möjliggör en bred verksamhetsinriktning. BYGGNADSBESKRIVNING På Fastigheten, Kil Stenåsen 1:10 finns en huvudbyggnad i ett plan ovan mark med varierande takhöjd mellan 3-6 meter, två kalllager samt ett skärmtak. De ursprungliga byggnaderna uppfördes 1982 enligt taxeringsinformation och därefter har om-och tillbyggnader skett 2010 och 2012. Den totala uthyrbara arean uppgår enligt uppdragsgivaren till 2 720 kvm. Tomtarealen uppgår till 13 097 kvm och den obebyggda delen av Fastigheten utgörs främst av asfalterade ytor. Fastigheten blir vakant och här ges en unik möjlighet att nyttja för egen verksamhet alternativt förvärva som en utvecklingsfastighet med ny detaljplan, där närmsta granne är Coop. Den nya detaljplanen möjliggör etableringar inom Industri, Kontor och Detaljhandel inklusive dagligvaruhandel. Kil ligger i hjärtat av Värmland och har ett kort avstånd om ca 15 minuter från Karlstad. Detaljplanen möjliggör även en ny infartsväg till området direkt från väg 715 vilket bidrar till god kommunikation. Fastigheten är belägen med bästa läge längs infartsväg 715 till Kil och i området, Stenåsen Handelsområde. Infartsvägen intill fastigheten har ett mycket bra trafikflöde.  Normaliserat driftnetto uppgår till ca 1283 tkr, motsvarande 472 kr per kvm. Se bifogat prospekt för mer information eller kontakta Oscar Carlson Reijers.

Övrig information

Servitut:

Avtalsservitut,Avtalsservitut,Avtalsservitut,Avtalsservitut ledning mm,Avtalsservitut ledning mm,Avtalsservitut ledning mm

Planbestämmelser:

detaljplan: Stenåsens industriområde (2016-09-20)

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 2 720

Ekonomi

Typkod:

426 - Industrienhet, annan tillverkningsindustri

Årstidsvägen 4

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice