Hyllie Boulevard 21

Hyllie , Malmö
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

287 m²

Hyra

Tillträde

Kvartal 2, 2024

Beskrivning

  • Kontor

Nyckelfärdigt kontor i Fyrtornet - Malmös första kontorhus i trä

Fyrtornet ligger på absolut bästa kommunikationsläge intill Hyllie tågstation. Ett självklart val för en stark och hållbar profil. Här bygger vi i trä, vilket innebär minskat klimatavtryck, minimerat resursuttag och binder dessutom koldioxid. Vi erbjuder kontorslokaler med naturliga material och hälsosam inomhusmiljö optimerad för din hälsa. Välkommen till Fyrtornet - Framtidens främsta kontor för hållbara affärer. Preliminär inflyttning beräknas till kvartal 3, 2024. VÄLKOMMEN TILL DITT NYA KONTOR Här har du möjlighet till en snabb och effektiv inflytt. Vi har skapat ett koncept som vi tror kan passa dig som letar ett kontor i den här storleken. ETT INBJUDANDE BOTTENPLAN Vi tror på möten mellan människor. Flödet av människor bidrar till en kontinental och omfamnande atmosfär. På plan 2 finns direktaccess till grannbyggnaden Drivbänken och framtidens bibliotek. KONTOR Unika kontorslokaler där träet blir en naturlig del av interiören och skapar en behaglig och lugn atmosfär med noga utvalda materialval TAKTERRASS Vi skapar en grönskande takterrass med vacker utsikt över Öresund som är perfekt för avkoppling, utekontor, kundmöten och afterwork. EN HÅLLBAR ARBETSPLATS Trästomme innebär minskat klimatavtryck, minimerat resursuttag och binder dessutom koldioxid. Integrerade solceller på fasaden generar energi till fastigheten. Såklart med högsta miljöcertifieringen Miljöbyggnad Guld. LÄGE Fyrtornet blir det första du ser när du anländer till Hyllie och gör fastigheten till ett minst sagt attraktivt och varumärkesstärkande läge. 17 GLOBALA MÅL Varje fastighet i Embassy of Sharing uppfyller ett eller flera hållbarhetsmål från Agenda 2030. ATT DELA GER OSS MER I Fyrtornet tänker vi cirkulärt och delningsekonomiskt. Det gör vi för att spara på resurserna och för att göra det enkelt för ditt företag att göra rätt. Här kan du hyra cykel, dela mötesrumsytor och andra funktioner.

Ytor

  • Total yta:

    287 m2

Ekonomi

Tillträde:

Kvartal 2, 2024

Utförande

Byggår:

2023

Våningsplan:

5

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nära till E20 och E6. Parkeringingsgarage med plats för både cykel och bil under kvarteret med bilpool och laddstationer.

Närservice:

Stort utbud i Hyllie med köpcentrum, restauranger, caféer gym, badhus, idrottshall, vårdcentral, apotek, frisör, hotell, arena, mässhall, skolor.

Kommunikationer

Enkelt att pendla med frekventa tåg och bussar. Mittemot Hyllie tågstation. 6 min med tåg till Malmö C. Busshållplats för stads- och regionbussar i direkt anslutning till fastigheten.
Hyllie Boulevard 21

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades 1997 och har idag 63 medarbetare och omsätter 2,0 miljarder kronor (2022). Projektportföljen omfattar 5 400 bostäder och 215 000 kvm kommersiella byggrätter. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 4,5 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.

Granitor Properties AB

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB