Hyllie Boulevard 21

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

376 m²

Hyra

Tillträde

2024-06-04

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med magisk karaktär

Välkommen till Fyrtornet - Framtidens främsta kontor för hållbara affärer. Genom att välja trä som primärt byggmaterial tar vi ett steg mot en hållbar framtid. Trä är förnybart, biologiskt nedbrytbart och har en låg miljöpåverkan, vilket gör Fyrtornet till det perfekta valet för det miljömedvetna företaget Söker du efter en unik arbetsmiljö som inte bara är funktionell utan även ger en känsla av lugn och harmoni? Välkommen till vårt exklusiva träkontor, där modernitet möter tradition för att skapa en inspirerande arbetsplats som sticker ut från mängden! Här finns det nu möjlighet att hyra ett nyckelfärdigt kontor på 376 kvm på våning 4 av 11 med inflyttning redan i juni 2024. Lokalen har en fantatsikt söderläge och utsikt över Hyllie stationstorg och mot söder. Materialen har noga anpassats och valt ut i harmonisk och skandinavisk stil. Lokalen innefattar: 22 st x Arbetsplatser 8 st x Touch down platser 1 st x Mötesrum finns för upp till 12 personer. 2 st x Teamsrum för 1-2 personer 1 st Pentry 1 st Kopiering/ Förråd På våningsplanet finns det 4 st toaletter som man delar med två övriga hyresgäster på samma plan. Detta för att minska er yta och slippa städ och förbrukningsvaror. Detta är en del av vårt koncept Embassy of Sharing, där vi vill hjäpa våra hyresgäster bli mer medvetna om hållbarhet och på såvis minska sitt klimatavtryck. Vi skapar en grönskande takterrass med vacker utsikt över Öresund som är perfekt för avkoppling, utekontor, kundmöten och afterwork. Miljöcertifiering: Miljöbyggnad Guld.

Ytor

  • Total yta:

    376 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-06-04

Utförande

Byggår:

2024

Våningsplan:

4

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nära till E20 och E6. Parkeringingsgarage under kvarteret med bilpool och laddningsstationer

Närservice:

Stort utbud i Hyllie med köpcentrum, restauranger, caféer gym, badhus, idrottshall, vårdcentral, apotek, frisör, hotell, arena, mässhall, skolor.

Kommunikationer

Enkelt att pendla med frekventa tåg och bussar. Mittemot Hyllie tågstation. 6 min med tåg till Malmö C. Busshållplats för stads- och regionbussar i direkt anslutning till fastigheten.
Hyllie Boulevard 21

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades 1997 och har idag 63 medarbetare och omsätter 2,0 miljarder kronor (2022). Projektportföljen omfattar 5 400 bostäder och 215 000 kvm kommersiella byggrätter. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 4,5 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.

Granitor Properties AB

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB