Hyllie Boulevard 21

Hyllie , Malmö
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

170 m²

Hyra

Tillträde

Kvartal 3, 2024

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Café på Hyllies bästa läge- Vi söker nu efter en café aktör med det lilla extra!

Fyrtornet ligger på absolut bästa kommunikationsläge intill Hyllie tågstation. Ett självklart val för en stark och hållbar profil. Här bygger vi i trä, vilket innebär minskat klimatavtryck, minimerat resursuttag och binder dessutom koldioxid. Vi erbjuder kontorslokaler med naturliga material och hälsosam inomhusmiljö optimerad för din hälsa. Välkommen till Fyrtornet - Framtidens främsta kontor för hållbara affärer. Preliminär inflyttning beräknas till kvartal 3, 2024. Oöverträffad Kaffekonst: Era baristor är riktiga kaffeexperter, som häller sin passion i varje kopp. Från de krämiga latte till de fylliga, single origin pour-overs är varje bryggning ett mästerverk. Färskhet från Gården till Bordet: Ni är stolta över att använda de färskaste råvarorna från lokala bönder och producenter. Er meny erbjuder en läcker mångfald av bakverk, smörgåsar och sallader som inte bara är läckra, utan även hållbart odlade. Unik Atmosfär: Ert café är kundens fristad från vardagens tråkighet. Med en blandning av rustik charm och modern komfort är det den perfekta platsen att koppla av, umgås eller helt enkelt njuta av ensamheten omgiven av doften av nyligen bryggt kaffe och underbar mat. Vinexperteri: Er vinkunniga personal har en passion för vin som är smittsam. Ni kuraterar noggrant ert vinutbud för att erbjuda en enastående smakupplevelse, oavsett om du är nybörjare eller expert. Delikatesser: Förhöj kundernas vinupplevelse med ert urval av utsökta delikatesser som ostar, charkuterier och gourmettilltugg som är noga utvalda för att komplettera vinens smaker. Avslappnad Elegans: Er bar har en avslappnad atmosfär med en touch av elegans. Det är den perfekta platsen för en avslappnad träff med vänner eller en afterwork med kollegorna. Gemenskap och Samhörighet: På Fyrtornets café är ni inte bara ett café, ni är en del av en gemenskap. Det handlar om att föra människor samman över kärleken till fantastisk mat och dryck.

Ytor

  • Total yta:

    170 m2

Ekonomi

Tillträde:

Kvartal 3, 2024

Utförande

Byggår:

2023

Våningsplan:

1

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nära till E20 och E6. Parkeringingsgarage under kvarteret med bilpool och laddningsstationer.

Närservice:

Stort utbud i Hyllie med köpcentrum, restauranger, caféer gym, badhus, idrottshall, vårdcentral, apotek, frisör, hotell, arena, mässhall, skolor.

Kommunikationer

Enkelt att pendla med frekventa tåg och bussar. Mittemot Hyllie tågstation. 6 min med tåg till Malmö C. Busshållplats för stads- och regionbussar i direkt anslutning till fastigheten.
Hyllie Boulevard 21

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades 1997 och har idag 63 medarbetare och omsätter 2,0 miljarder kronor (2022). Projektportföljen omfattar 5 400 bostäder och 215 000 kvm kommersiella byggrätter. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 4,5 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.

Granitor Properties AB

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB