Hyllie Vattenparksgata 12

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

170 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

I populära Hyllie sticker kontorsfastigheten The Edge ut. En fastighet med gott om utrymme för företag att växa och människor att utvecklas.

The Edge är Hyllies nya signaturbyggnad för företag som vill vara i framkant. Den strykjärnsformade arkitekturen ger karaktär redan på avstånd. Fastighetens entré är ljus och välkomnande. Här på entréplan finns både restaurang och mötesrum, vilket skapar en härlig puls till hela fastigheten. Glasfasaderna ger kontoren fantastiskt ljusinsläpp och trivsamma miljöer för alla. För dig som cyklar finns det både parkering och fräscha dusch-och omklädningsrum i källarplan. Fastigheten toppas av den unika takterrassen med inbjudande sittplatser i vackert trä. Här uppe njuter du av utsikten i alla väderstreck – kanske med en kopp kaffe eller på lunchpausen? På takterrassen finns även ett separat pentry som kan bokas när du vill fira något speciellt med sina medarbetare och kunder. Detta är en effektiv lokal med ljusgrå textilmatta och vita väggar, generösa ljusinsläpp från golv till tak och två stycken helkaklade toaletter, kök/pentry med kyl/frys, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. En presentation av huset med tillhörande bilder finns nedan bredvid rubriken Dokument.

Ytor

  • Total yta:

    170 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra i intilliggande P-huset Mässan. Det finns idag 6 laddplatser för elbilar.

Närservice:

Stort utbud i Hyllie med handel, arena, hotellrum, grönområden och badhus.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med tåg, buss och bil.
Hyllie Vattenparksgata 12

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades 1997 och har idag 63 medarbetare och omsätter 2,0 miljarder kronor (2022). Projektportföljen omfattar 5 400 bostäder och 215 000 kvm kommersiella byggrätter. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 4,5 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.

Granitor Properties AB

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB