Marknadstorget 14

Hyllie , Malmö
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

306 - 736 m²

Hyra

Tillträde

Kvartal 1, 2025

Beskrivning

  • Kontor

Drivbänken - från skrivbordsplats till mötesplats

Välkommen in i Drivbänkens händelserika värld! Det sex våningar höga kontorshuset har ritats av Wingårdhs arkitekter och är den andra fastigheten i Embassy of Sharing. Här hittar du allt från mötesrum, kontor och coworkingytor till bistro, scen och framtidens bibliotek. Huset som byggs i grönskande terrasser, ska certifieras enligt både WELL och Miljöbyggnad Guld och kommer bli en grogrund för innovation och affärsutveckling. En inspirerande arbetsplats Våning tre till sex består av moderna flexibla kontorslokaler med plats för både coworking, scaleup-företag och större, etablerade verksamheter. På varje våningsplan breder en gemensam mötesplats ut sig med kaffemaskin och sittplatser runt den öppna, ljusa trappan. Varje våning har även en egen utgång till den grönskande terrassen som har odlings-möjligheter. Som hyresgäst har du en unik möjlighet att testa, utveckla och marknadsföra dina affärsidéer och produkter i verkligheten genom husets showrooms och pop up-butiker på entréplan. I det underjordiska garaget hittar du gott om parkeringsplatser för både bil, elfordon och cykel, med direktaccess via hiss rakt upp till ditt våningsplan. Grönskande terrasser Drivbänken är byggt i terrasser i söderläge, anpassade för att både människor och växtlighet ska trivas. På takterrassen finns orangeri för möten och event, en pergola för pauser och samtal i det fria, ett utegym för träning. Takterrassens solcellsanläggning bidrar dessutom till husets förnybara energiförsörjning, och regnvattnet använder vi för bevattning av våra grönskande växter. WELL och Miljöbyggnad Guld Drivbänken blir WELL-certifierad. Det innebär att välmående- och hälsoaspekter i byggnaden har setts över och anpassats för att förebygga frånvaro och sjukskrivningar. Dessutom har det visat sig att produktiviteten, trivseln och effektiviteten hos medarbetare i WELL-certifierade hus ökar, vilket gynnar alla i slutänden. Fastigheten blir även certifierad enligt Miljöbyggand Guld som innebär att vi bygger med betydligt högre krav än gällande byggregler när det gäller hänsyn till miljö och klimat. Välkommen till Drivbänken! Tillsammans är vi Embassy of Sharing.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 306 736

Ekonomi

Tillträde:

Kvartal 1, 2025

Utförande

Byggår:

2024

Våningsplan:

6

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nära till E20 och E6. Parkeringingsgarage under kvarteret med bilpool och laddningsstationer

Närservice:

Stort utbud i Hyllie med köpcentrum, restauranger, caféer, gym, badhus, idrottshall, vårdcentral, apotek, frisör, hotell, arena, mässhall, skolor.

Kommunikationer

Mittemot Hyllie tågstation. Hit tar du dig enkelt med buss, bil, cykel eller tåg oavsett var du befinner dig. Den internationella flygplatsen Kastrup ligger bara 15 min bort vilket gör hela världen till din granne, och när Fehmarn Bält-tunneln är klar blir restiden med tåg mellan Köpenhamn och Hamburg mindre än 3 timmar.
Marknadstorget 14

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades 1997 och har idag 63 medarbetare och omsätter 2,0 miljarder kronor (2022). Projektportföljen omfattar 5 400 bostäder och 215 000 kvm kommersiella byggrätter. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 4,5 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.

Granitor Properties AB

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB