Västmannagatan 68

Vasastan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

174 m²

Hyra

4 750 /m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 114 kr/m² och år, fastighetsskatt 497 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Välkommen till en charmig lokal om 174 kvm i två plan 3 minuter från Odenplan T-bana/pendeltågsstati

Varmt välkommen till denna charmiga och karismatiska lokal på Västmannagatan 68, i hjärtat av Vasastan! Här är några av de höjdpunkter som denna lokal har att erbjuda; -Naturligt Ljus och Karaktär: De två våningsplanen med taklanterniner 0,5 tr ned och fönster som vetter ut mot gatan i plan 1 ger en ljus och trivsam arbetsmiljö. -Centralt Läge: Placeringen i hjärtat av Vasastan innebär att du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Kollektivtrafik, trevliga restauranger och butiker är alla nära till hands. -Flexibel yta: Med sina 174 kvm kan du skapa det arbetsutrymme som bäst passar ditt företags behov. Skapa mötesrum, arbetsstationer och avkopplingshörnor som speglar din arbetskultur. Här finns möjlighet till både öppna arbetsplatser/ytor och separata mötesrum. Lokalen är även utrustad med WC, dusch, pentry med kombinerat mötes och/eller lunchrum alldeles intill, säkerhetsdörr samt mekanisk ventilation. Som hyresgäst har ni här också access till trevlig innergård var ni med fördel kan avnjuta en trevlig lunch under de varmare månaderna! Månadshyra inkl. värme, vatten, fastighetsskatt: 77 735:- exkl. moms. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning och för att uppleva den trevliga atmosfären på Västmannagatan 68.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 174 4 750

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

4750

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer värme 114 kr/m² och år, fastighetsskatt 497 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

KV Blåklinten 14

Våningsplan:

1

Planlösning:

Härliga nivåskillnader! I det övre planet har ni ett stort öppet arbetsrum med pentry, WC, mötes/lunchrum. 1 tr ned finns ett stort öppet rum med taklanterniner, och två st mötesrum uppbyggda.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i ett lugnt och attraktivt kvarter med närhet till Odenplan.

Närservice:

I kvarteren kring lokalen finns ett rikt utbud av välkända och omskrivna restauranger med mat från världens alla hörn. Kvarteret kantas av caféer, butiker och charmiga antikaffärer.

Kommunikationer

Pendeltågsstationen vid Odenplan, diverse bussar i närområdet, Odenplan T-bana etc.
Västmannagatan 68

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA