Västmannagatan 4

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

276 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Representativt Citykontor om 276 kvm finns nu åter för uthyrning. Bra läge intill Norra Bantorget.

Välkommen till Västmannagatan 4, och denna sekelskiftespärla om 276 välplanerade kvadratmeter. En perfekt lokal för företaget som vill sitta i en representativ kontorslokal med utmärkt centralt läge. Lokalen har bland annat; - En bra mix av rum i olika storlekar - Stort konferens/mötesrum. - Ett trevligt lunchrum med kök/pentry. - Fina parkettgolv och mattor. - Trevlig foajé och välkomnande hall/loungeyta. - Kylbafflar vilka bidrar till ett behagligt inomhusklimat - Dusch - Balkong mot innergård Passar utmärkt för ett företag som vill sitta i en representativ lokal samt känna Citypulsen och ha nära till allt! Högt fint läge i fastigheten med stora fönster vilka bidrar till ett väldigt härligt ljusinsläpp både mot innergård och ut mot gatan. I fastigheten har ni även tillgång till gemensamt cykel och omklädningsrum för husets hyresgäster. Varmt välkomna att höra av er för mer info och/eller en personlig visning; vi ser fram emot att hjälpa er med att hitta hem till ert företag!

Ytor

  • Total yta:

    276 m2

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

En bra mix av kontors och mötesrum i olika storlekar. Dels några större rum, och mindre mötesrum. 2 st WC varav 1 st med dusch. Trevligt pentry med matplats.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i direkt Cityläge med trevliga Norra Bantorget som granne. Närhet till Tegnérlunden där du finner ett lugnt och trevligt grönområde mitt i stadens puls.

Närservice:

Stort utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor kongresshall, goda parkeringsmöjligheter i garage samt flertalet hotell i direkt närområde. Bra utbud av träningsanläggningar i närheten. Om somrarna brukar Norra Bantorgsparken förvandlas till en träningspark med gemensamma aktiviteter, perfekt för lunchträningen!

Kommunikationer

På endast 8 minuters promenadavstånd når du Stockholms Centralstation med tillgång till T-bana, fjärr-/pendeltåg tåg, bussar samt Arlanda Express.
Västmannagatan 4

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA