Björkgatan 79

Boländerna , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

342 m²

Hyra

Kontakta Croisette.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Inflyttningsklart 2024 – dags att ta plats!

Vi hälsar dig varmt välkommen till Björkgatan 79!

Lokalen ligger i ett strategiskt läge som är svårslaget. Bara 5 minuter från E4:an och inom promenadavstånd till Uppsala resecentrum, har du chansen att etablera verksamheten i Boländerna – en plats där framtidens affärsmöjligheter tar form.

Byggnaden har en stolt historia, som går tillbaka till 1985. Nu står den inför en spännande transformation, som inkluderar omgestaltade entréer och belysta fasader. Moderna och flexibla lokaler är på gång, och du har möjlighet att vara en del av denna förvandling. Vi ser fram emot din medverkan under projekteringen, så att du kan anpassa ytorna till din verksamhets behov och vision.

Vi presenterar här en planlösning som inkluderar öppna ytor och privata rum. Bilderna ger dig en föraning om möjliga ytskikt och atmosfär, men det är viktigt att påminnas om att detta enbart är förslag. Tillsammans med dig, vår hyresgäst, kommer vi skapa en planlösning som passar dina behov och önskemål.

Vi förstår att din arbetsplats är unik och viktig för din verksamhet. Därför är vår ambition att skapa en anpassad miljö som stöder dina affärsmål och behov.

Vår övertygelse är att du kommer att uppskatta detta strategiska läge med gott om parkeringsmöjligheter. Du är inte bara nära stadens puls, utan även nära utgångspunkterna ut ur staden. Detta läge kommer att vara avgörande när den södra staden sammankopplas med city, och Boländerna utvecklas till en spännande och pulserande plats.

Så, tveka inte att kontakta Ahmanda för ytterligare information om denna lokal eller för att boka en visning. 

Övrig information

Övrigt:

Södra staden ska utvecklas till att vara attraktiv för alla som bor, verkar och besöker området. Stadsmiljöer med attraktiva och väl fungerande offentliga rum och en mångfald av naturmiljöer för rekreation är en grund för detta. En bärande tanke för utvecklingen inom Södra staden är en väl fungerande struktur av attraktiva offentliga stadsrum och intressanta naturområden.

Ytor

  • Total yta:

    342 m2

Ytbeskrivning

Flexibla ytor som kommer lämpa sig väl för renodlade kontorsverksamheter, likväl som de kommer vara ett bra alternativ för företaget som också har behov av mindre lager/verksamhetsytor, vilka går att förhyra i anslutning.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländerna 23:10

Byggår:

1985

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Här erbjuds möjlighet att anpassa lokalerna för er verksamhet! Planlösningen som är publicerad är ett förslag på ett kontor med mindre butiksdel i markplan.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

markport i vissa delar av fastigheten.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är ett expansivt handels och industriområde. Det centrala läget i Uppsala och enkla kommunikationer till Arlanda och Stockholm lockar många företag. Att området redan idag rymmer flera internationella bolag gör att företag som etablerar sig här får tillgång till nya samarbeten och utvecklingsmöjligheter.

Företag i närheten:

Actic Kraftkällan, MediaMarkt, Biltema, Bauhaus och IKEA bland andra

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten erbjuder goda möjligheter till parkering.

Närservice:

Promenadavstånd till både city och Bolandscity.

Skyltläge:

Fastigheten är belägen mellan Kungsängsvägen och Björkgatan, båda vältrafikerade - vilket i sin tur erbjuder goda möjlighet att synas.

Vägbeskrivning:

Fastigheten är belägen mellan Kungsängsvägen och Björkgatan med närhet till både city och E4:an

Kommunikationer

Buss 10 trafikerar Björkgatan, och stannar intill fastigheten. Även Kungsängsvägen och resterande delar av Boländerna trafikeras av Uppsalas linjetrafik. Med bil tar ni er ut på E4:an inom 5 minuter och reser du med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum.
Björkgatan 79

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner