Sofielundsgatan 3

Främre Boländerna , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 - 3 540 m²

Hyra

Kontakta Croisette.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Unik logistikterminal i Främre Boländerna!

Välkommen till Sofielundsgatan, en destination med starka rötter och välrenommerad historia!

Spridd över totalt 3 540 kvadratmeter, varav 2 927 kvadratmeter terminal med tillhörande ytor, och 613 kvadratmeter paketbilshall står anläggningen redo för en omfattande modernisering och uppfräschning.

Lokalerna ska möta dagens krav, noga genomtänkt för att maximera effektivitet och prestanda. Detta är inte bara en plats för effektiv hantering av gods utan också en möjlighet att skapa framtidens logistikmiljö. Här sträcker sig flexibiliteten längre då du har möjlighet att skapa ytterligare industri- och/eller lagerytor efter ditt företags behov och tillväxt.

Destinationen bär på en välbekant historia, tidigare hem åt DHL, vilket ger en extra dimension av pålitlighet och effektivitet. Den strategiska placeringen erbjuder närhet till E4:an, nåbar på bara några minuter, och promenadavstånd till stadens centrum. Detta innebär inte bara smidiga transportvägar utan också en dynamisk arbetsmiljö för ditt team. I kombination med de mycket generösa rangerytorna och närheten till frilastområdet skapas en optimal plats för logistik och godshantering.

  • 3 540 kvm, inkusive 2 927 kvm terminal och 613 kvm paketbilshall
  • Omfattande modernisering för ökad effiktivitet
  • 35 lasthus
  • Närhet till E4
  • Generösa rangerytor, i direkt anlsutning till frilastområde

För mer information om möjligheten, och för visning - kontakta Croisette.

Övrig information

Övrigt:

Främre Boländerna är en attraktiv plats med en mångfald av fördelar. Beläget nära Arlanda, Uppsala centralstation och Stockholm möjliggör områdets närhet till globala och regionala nav. Här trivs företag med närhet till de prestigefyllda Uppsalauniversiteten och det biologiska testcentret, vilket bidrar till en hög kompetensbas. Området planeras för innovativ utveckling och hållbart byggande, där kulturhistoriska byggnader bevaras. Det erbjuder också en mångfald av bekvämligheter, från parker och service till bostäder och kulturarv, vilket skapar en livskvalitet för invånarna. Uppsala stad, med sina utmärkelser som en klimatsmart stad, understryker ytterligare områdets engagemang för hållbarhet och framtidens välfärd.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 800 3 540

Ytbeskrivning

Öppna ytor för enkel omlastning, och lagerhållning!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Omklädningsrum
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländerna 22:9

Renoveringsår:

2024

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Denna planlösning är optimerad för effektiv logistik och omlastning, med fokus på smidighet och rymd. Terminalen har ett generöst antal lastportar för att möjliggöra snabb och kontinuerlig hantering av transporter. En imponerande takhöjd skapar inte bara en rymlig atmosfär utan tillåter också enkel manövrering av lastfordon. De öppna och flexibla ytorna är designade för att underlätta smidig omlastning och lagring av varor. Sammantaget skapar denna planlösning en logistiskt effektiv och funktionell miljö för hantering av godstransporter.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Generöst tilltagna inlastningsmöjligheter, 35 lastportar och ramp

Omgivning

Omgivning/natur:

Främre Boländernas utveckling präglas av grönområden och plats för rekreation!

Företag i närheten:

Cytiva, Nordic Executive Medicine AB, Elektroskandia Sverige AB, AB Johan Hansson, Oljibe AB med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om parkeringsplatser på fastigheten.

Närservice:

Hela citys utbud nås på några minuters promenad.

Skyltläge:

Mycket goda skyltmöjligheter!

Vägbeskrivning:

Denna idealiska plats ligger bara ett stenkast från Uppsala City och erbjuder snabb access till E4, samtidigt som du med lätthet når stadens pulserande industriområden.

Kommunikationer

Främre Boländerna erbjuder utmärkta kommunikationer och närhet till Arlanda (17 min med tåg) och Uppsala centralstation (5 min gångavstånd). Med täta tågförbindelser till Stockholm (30 min) och planerade spårutökningar blir området strategiskt för rekrytering och samarbeten. Nära de två universiteten i Uppsala och med fokus på hållbarhet och innovation, blir det även attraktivt för högutbildad arbetskraft och företag inom life science. Uppsala, utsedd till Årets bästa klimatstad, satsar på klimatsmarta initiativ, och bussar som går minst 4 gånger i timmen samt snabb tillgång till E4:an bidrar till ökad rörlighet och livskvalitet.
Sofielundsgatan 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner