Sofielundsgatan 7

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 - 100 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Exklusiva kontor med all inclusive!

Välkommen till Boländerna, Sofielundsgatan och SFL 7.

SFL 7 utgör ett smakfullt utformat kontorshotell i Uppsala, utmärkt av sina val av exklusiva material och det industriella formspråket som genomsyrar lokalerna. Här erbjuds en miljö som inspirerar till professionellt nätverkande mellan företagare och entreprenörer från en mångfald olika branscher. Samtidigt får du privilegiet att disponera ditt eget privata kontorsrum, komplett med alla de bekvämligheter som ingår i din månatliga hyra.

Med totalt 38 noggrant utformade kontorsrum och praktiska förmåner som inkluderar kostnadsfri parkering samt tillgängliga elbilsladdare, är SFL 7 en kompletterande lösning för dina arbetsplatsbehov. De fullt utrustade kontorsrummen och loungeytorna är avsedda för att skapa en gynnsam arbetsmiljö som låter dig fokusera på din arbetsdag. Städningen tas om hand veckovis för att upprätthålla en professionell och trivsam atmosfär. Här finner du även tillgång till en skrivare och kopiator, snabb internetuppkoppling och välsmakande kaffe, allt för att göra din arbetsdag smidigare.

Det mest attraktiva med SFL 7 är att allt detta ingår i din månatliga hyra, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för extra kostnader eller otydliga avgifter. Din hyra täcker inte bara kostnaden för ditt kontorsrum, utan ger dig också obegränsad tillgång till en mängd praktiska faciliteter. Dessa inkluderar välutrustade mötes- och konferensrum, bekväma loungeområden och ett fullt utrustat kök. SFL 7 strävar efter att erbjuda en arbetsplats som är helt komplett och välkomnande på alla sätt. Dessutom är det värt att ytterligare poängtera att både hyresgäster och besökare har tillgång till gratis parkering, vilket gör det enkelt och bekvämt att nå din arbetsplats.

Här har man satsat på den senaste teknologin och erbjuder totalt fem mötesrum som är fullt utrustade med moderna bekvämligheter. Dessa mötesrum står till ditt förfogande inom ramen för ditt avtal och kan enkelt bokas online eller via bokningstavlor som finns tillgängliga utanför varje mötesrum. Med en kapacitet som rymmer mellan 10 och 15 personer är dessa mötesrum idealiska för att hålla effektiva och professionella möten.

SFL 7 kombinerar elegans med funktion för att skapa en arbetsmiljö som är både praktisk och inspirerande för företagare och entreprenörer i Uppsala. Oavsett om du behöver en privat arbetsplats, mötesrum eller helt enkelt en plats att koppla av och nätverka, så kan SFL 7 möta dina behov!

Kontakta Croisette för prisuppgifter och visning av lokalerna!

Övrig information

Övrigt:

Nya företagskvarter kommer att växa fram i den del av Boländerna som är närmast Uppsalas stadskärna. Området kallas Främre Boländerna. Det centrala läget i Uppsala och enkla kommunikationer till Arlanda och Stockholm lockar många företag. Att området redan idag rymmer flera life science-bolag gör att företag som etablerar sig här får tillgång till nya samarbeten och utvecklingsmöjligheter. Inflyttning i de första nya lokalerna beräknas ske under 2025. Omvandlingen av området beräknas vara helt klar 2035.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 100

Ytbeskrivning

Stilfullt inrett kontorshotell, med möblerade kontorsrum.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Flexibla kontaktslängder som passar er

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Utförande

Renoveringsår:

2023

Antal rum:

38

Planlösning:

Kontor i blandade storlekar, som rymmer en till fyra arbetsplatser.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Välkomnande entré som tar dig in i de gemensamma loungeytorna.

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Nordic Executive Medicine AB, Bigmood AB, Cytiva, Expo Stories AB med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fria parkeringar, och tillgång till elbilsladdning

Vägbeskrivning:

SFL 7 binder samman Boländernas industriområde och det framväxande Främre Boländerna.

Kommunikationer

Buss nummer 10 trafikerar området med täta intervaller
Sofielundsgatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner