Björkgatan 79

Boländerna , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

620 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Upplev framtidens arbetsplats i hjärtat av Boländerna

Varmt välkommen till Björkgatan 79!
En fastighet i ett strategiskt läge, endast 5 minuter från E4:an och promenadavstånd till Uppsala resecentrum.

Byggnaden uppfördes ursprungligen år 1985 och ska nu genomgå en omfattande upprustning som kommer resultera i bland annat omgestaltade entréer, belysta fasadsektioner och modernt utformade lokaler. Här finns det möjlighet att delta under projektering för att anpassa ytorna på bästa sätt för just er verksamhet.

Vi har tagit fram ett förslag på en dynamisk kontorslösning, som erbjuder både öppna landskap och egna rum - här finns givetvis utrymme för förändringar, så att kontoret passar just er. Bilderna visar på möjliga ytskikt, men även här ges ni möjlighet att påverka beslut i projekteringsstadiet. Genom entrén möts ni av välkomnande externa ytor, där samarbeten och dialoger med kunder och besökare får ta stor plats - för att sedan kliva in i er interna del där ni får tillfälle att fritt gestalta ert arbete.

Vi tror att ni ser fördelarna med lokalens läge, som erbjuder goda parkeringsmöjligheter – närheten både in till stan, men också ut från den. Att det för er är viktigt att finnas i ett geografiskt läge som kommer vara avgörande när den södra staden knyts samman med city och Boländerna knoppar för att snart få en ny puls.

Varmt välkomna att kontakta Ahmanda för vidare information om lokalen, eller för att boka in en visning på plats!

Övrig information

Övrigt:

Södra staden ska utvecklas till att vara attraktiv för alla som bor, verkar och besöker området. Stadsmiljöer med attraktiva och väl fungerande offentliga rum och en mångfald av naturmiljöer för rekreation är en grund för detta. En bärande tanke för utvecklingen inom Södra staden är en väl fungerande struktur av attraktiva offentliga stadsrum och intressanta naturområden.

Ytor

  • Total yta:

    620 m2

Ytbeskrivning

Flexibla ytor som kommer lämpa sig väl för renodlade kontorsverksamheter, likväl som de kommer vara ett bra alternativ för företaget som också har behov av mindre lager/verksamhetsytor, vilka går att förhyra i anslutning.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländerna 23:10

Byggår:

1985

Renoveringsår:

2023

Planlösning:

Här erbjuds möjlighet att anpassa lokalerna för er verksamhet! Planlösningen som är publicerad är ett förslag på ett kontor i husets övre plan.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

markport i vissa delar av fastigheten.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är ett expansivt handels och industriområde. Det centrala läget i Uppsala och enkla kommunikationer till Arlanda och Stockholm lockar många företag. Att området redan idag rymmer flera internationella bolag gör att företag som etablerar sig här får tillgång till nya samarbeten och utvecklingsmöjligheter.

Företag i närheten:

Actic Kraftkällan, MediaMarkt, Biltema, Bauhaus och IKEA bland andra

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten erbjuder goda möjligheter till parkering.

Närservice:

Promenadavstånd till både city och Bolandscity.

Skyltläge:

Fastigheten är belägen mellan Kungsängsvägen och Björkgatan, båda vältrafikerade - vilket i sin tur erbjuder goda möjlighet att synas.

Vägbeskrivning:

Fastigheten är belägen mellan Kungsängsvägen och Björkgatan med närhet till både city och E4:an

Kommunikationer

Buss 10 trafikerar Björkgatan, och stannar intill fastigheten. Även Kungsängsvägen och resterande delar av Boländerna trafikeras av Uppsalas linjetrafik. Med bil tar ni er ut på E4:an inom 5 minuter och reser du med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum.
Björkgatan 79

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner