Ersbogatan 18

Ersbo , Gävle
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

420 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Kontorslokal med tillhörande lager/verkstad på Ersbo.

Nu har du möjlighet att hyra en rymlig lokal på Ersbo. Lokal består av drygt 300 m2 lager/verkstad och ca 100 m2 kontor/möte/kök. Här har du möjlighet till att hyra till parkeringar. Av och påfart till E4 och E16 ligger runt hörnet vilket gör lokalen perfekt för den bilburne verksamheten.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har en byggnad som inrymmer industri, kontor, motionshall och verkstäder.

Ytor

  • Total yta:

    420 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Direkt i anslutning till E4:an ligger detta expansiva område som är under uppbyggnad. Här sitter många lager-, service- och logistikföretag.

Närservice:

I Gävle finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Det finns också universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport och aktiviteter.

Kommunikationer

Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda flygplats och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. Avstånd till Arlanda flygplats är cirka 13 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med snabbtåg. Navet för stadsbussarnas trafik ligger i centrum. Det finns även många lättillgängliga gång- och cykelvägar.
Ersbogatan 18

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Norra Kungsgatan 1

803 20 GÄVLE

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB