Nobelvägen 1

Kungsbäck , GÄVLE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 327 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rymliga kontorslokaler i lummig miljö för det större företaget på Nobelvägen 1, Gävle.

Rymliga, unika lokaler i lummig miljö för det större företaget med innovativa idéer. Hela fastigheten uthyres i tre plan och inrymmer i dagsläget flertalet kontor- och konferensrum. Välkomnande ljus entré med möjlighet till reception eller kundmottagning. Avgränsade rum med stora fönster och helglasade partier mot korridoren ger ett bra ljusinsläpp och härlig atmosfär. Utmärkta lokaler för kontor, konferens och/eller utbildning. Fina personalutrymmen. Du har direkt närhet till av/påfart till E16 samt E4. Ett stenkast bort ligger den mysiga Boulognerskogen med caféer samt promenadstråk.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 2001. Fastigheten har en byggnad som inrymmer kontor.

Ytor

  • Total yta:

    5327 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

I Kungsbäck finns företagsområdet Teknikparken med närhet till Gävle högskola och fina grönområden, elljusspår, lunchrestaurang och gym, med mera. Kommunikationerna är goda med närhet till E4:an och bussförbindelser. Till centralstationen är det ca 3 km.

Närservice:

I Gävle finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Det finns också universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport och aktiviteter.

Kommunikationer

Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda flygplats och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. Avstånd till Arlanda flygplats är cirka 13 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med snabbtåg. Navet för stadsbussarnas trafik ligger i centrum. Det finns även många lättillgängliga gång- och cykelvägar.
Nobelvägen 1

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Norra Kungsgatan 1

803 20 GÄVLE

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB