Nygatan 9

Centrum , GÄVLE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

222 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal i centrala Gävle

Ny finns chansen att hyran en butikslokal i centrala Gävle. Lokalen som kan anpassas för andra verksamheter består av en öppen yta på markplan samt lager och personalytor i källaren. Stora glaspartier mot Nygatan ger ett generöst ljusinsläpp i lokalen. Möjlighet till uteservering finns.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1964. Fastigheten har en byggnad. Byggnaden inrymmer 77 lägenheter, butiker, lager, kontor och restaurang. I fastigheten finns garage.

Ytor

  • Total yta:

    222 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Gävles centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, ett rikt kulturliv och gott om mysiga kaféer, barer och välrenommerade restauranger. Här finns mycket stadskänsla och mångfald från flera olika kulturer på liten yta. Här har du bekvämt gångavstånd till all tänkbar service såsom bank, post, apotek och shoppingstråk.

Närservice:

I Gävle finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Det finns också universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport och aktiviteter.

Kommunikationer

Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda flygplats och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. Från torget är det cirka 400 meter till tågstation och busstation. Avstånd till Arlanda flygplats är cirka 13 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med snabbtåg. Navet för stadsbussarnas trafik ligger i omedelbar närhet. Det finns även många lättillgängliga gång- och cykelvägar.
Nygatan 9

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Norra Kungsgatan 1

803 20 GÄVLE

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB