Kaserngatan 50 A

Centrum , Gävle
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

858 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kaserngatan 50A

Nu har du möjlighet att hyra drygt 850 m2 kontorslokal i centralt läge. Lokalen som är uppdelad i 3 plan består till mesta del av cellkontor i varierad storlek. I övrigt finns det ett större kök, gott om toaletter samt ett stort mötesrum. Denna fastighet är sammanlänkad med en större fastighet men kan förhyras separat. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har en byggnad som inrymmer kontor.

Ytor

  • Total yta:

    858 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Södertull är beläget cirka 2 km utanför Gävle. Här finns Engelska skolan, restaurang, pizzeria och gatukök. Södra Kungsgatan leder rakt in i centrala Gävle med sitt breda utbud av shopping, restauranger, caféer, gym och övrig urban service. Det är goda bussförbindelser och lokaltrafiken trafikeras av X-trafik. Från Södertull är det cirka 2 km till tågstation och busstation i centrum.

Närservice:

I Gävle finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Det finns också universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport och aktiviteter.

Kommunikationer

Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda flygplats och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. Avstånd till Arlanda flygplats är cirka 13 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med snabbtåg. Navet för stadsbussarnas trafik ligger i centrum. Det finns även många lättillgängliga gång- och cykelvägar.
Kaserngatan 50 A

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Norra Kungsgatan 1

803 20 GÄVLE

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB