Kyrkogatan 28

Centrum , Arvika
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

973 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butiks- och kontorslokaler i Arvika centrum

Längs med gågatan i centrala Arvika finner ni denna galleria med möjlighet att bedriva butik, café, kontor eller liknande verksamhet på andra våningen. I fastigheten sitter du granne med stora butikskedjor som Lindex, KappAhl och en lokal trafikskola. Tre vakanta lokaler i storlekarna 165, 299 och 509 kvm.

Längs med gågatan i centrala Arvika finner ni denna galleria med möjlighet att bedriva butik, café, kontor eller liknande verksamhet på andra våningen. I fastigheten sitter du granne med stora butikskedjor som Lindex, KappAhl och en lokal trafikskola. Bra läge ut mot gågatan samt parkeringsmöjligheter på gallerians tak.

Vakant finns tre lokaler fördelat enligt följande storlekar:

  • 165 kvm
  • 299 kvm
  • 509 kvm

Samtliga lokaler är i dagsläget anpassade för butiksverksamhet men kan efter diskussion anpassas efter din verksamhet. Planritningar kommer inom kort. 

Arvika är en stad i östra Värmland med cirka 14 000 invånare, ca 26 000 i kommunen. Staden är känt för sin vackra natur och sjöar, vilket gör den till en populär destination för friluftsliv och turism. Här finns även ett rikt näringsliv med flera högteknologiska globala företag som exempelvis Volvo CE, Thermia och Arvika gjuteri. 

Centrumkärnan har en varierad handel och ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer med allt från stora väletablerade kedjor till mindre lokala butiker. Från tågstationen tar du dig snabbt till Karlstad och Kristinehamn. Riksväg 61 sträcker sig norrut mot Norge och sydväst till Karlstad.

Ytor

  • Total yta:

    973 m2

Kyrkogatan 28

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice