Värmdövägen 84

NACKA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

217 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Vidsträckt utsikt över Stockholm!

Med utsikt över Stockholms erbjuds denna kontorslokal med fina ytskikt i Sickla köpkvarter. Läget är strategiskt bra med närhet till flera trafikleder som Värmdövägen, södra länken runt knuten och närhet till Stockholm. Lokalen har en mixad planlösning med både öppna ytor och rumsindelning. Stora fönsterytor löper längs med hela lokalen vilket ger gott om ljusinsläpp.

Ytor

  • Total yta:

    217 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt i Sickla köpkvarter finner du denna fastighet som omges av dagligvaruhandel och fina grönområden.

Närservice:

Sickla köpkvarter erbjuder diverse shopping och restaurang upplevelser som sträcker sig över ett stort handelsområde. Om man skulle vara sugen på grönare upplevelser så finns på gångavstånd härliga skogsspår längs Kyrkviken och Sicklasjön.

Kommunikationer

Fastigheten nås med enkelhet via både bil och kommunal trafik. Tvärbanan, bussar och Saltsjöbanan trafikerar området med täta avgångar.
Värmdövägen 84

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder