Högbergsgatan 33

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med högt i tak och sekelskiftesattribut belägen på Söd

Välkommen till denna vackra fastighet från sekelskiftet på bästa läge precis intill Götgatsbacken. Fastigheten har under senare år genomgått fasad- och takrenovering och förutom det sköna yttre så erbjuds här också en trevlig innergård att nyttja för hyresgästerna. Kontorslokalen är belägen på våning 3 med fönster ut mot Högbergsgatan och innergården och planlösningen är rumsindelad med olika storlekar och där ett flertal fungerar bra som öppet landskap. Centrlat finns pentry och här finns även dubbla wc med dusch. Söker ni lokal i vacker fastighet från sekelskiftet på Södermalms mest attraktiva läge så har ni kommit rätt. Nedgång till Tunnelbana finns 200 m från portentrén.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Högbersgatan intill Götgatsbacken på Södermalm i Stockholm och ligger ett stenkast från många uteserveringar.

Närservice:

All tänkbar närservice finns i närområdet.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikation till city och övriga Storstockholm genom tunnelbanan från Medborgarplatsen och Slussen, samt pendeltåget från Stockholms södra station. Flertalet bussar passerar även Medborgarplatsen.
Högbergsgatan 33

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder