Luntmakargatan 22-34

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

772 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med centralt läge!

Kontor med riktigt bra läge i City, ca 200 meter till T-bana Hötorget och ca 500 meter till Stureplan via Brunkebergstunneln. Stort utbud av bra restauranger i närheten. Stor takterrass som delas med grannar. Lokalen anpassas i samråd med tillkommande hyresgäst.

Ytor

  • Total yta:

    772 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oxen Mindre 30, 35 och 34

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i CBD, cirka 300 m från korsningen Sveavägen/Kungsgatan, och har mycket goda kommunikationer. Området utgör Stockholms kommersiella centrum med en stor mängd kontor, butiker, restauranger samt övrig service. Kvarteren kring fastigheten är trots det centrala läget ett mycket lugnt område.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats i huset kan hyras för 4500 kr/mån.

Närservice:

Alla typer av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenad avstånd. Det finns gott om riktigt bra restauranger på gatorna runt Luntmakargatan.

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 200 m från entrén. En promenad till Centralstationen tar c:a 7 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.
Luntmakargatan 22-34

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB