Artillerigatan 64

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 482 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

EGET HUS- EGEN ADRESS- ÖSTERMALM

Tänk dig ett eget hus i hjärtat av Östermalm som bär ert varumärke för medarbetare och kunder. Ett eget hus som i normala fall är något som bara riktigt stora företag kan få. Ett eget hus i ett av Sveriges mest attraktiva lägen, där Stockholm som stad är som mest elegant, för att inte säga en smula mäktigt; här finns framgångstradition i väggarna. Visst är det en kittlande tanke? En tanke som kan bli verklighet på er egen adress Artillerigatan 64.

Ytor

  • Total yta:

    1482 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Uppfinnaren 1

Byggår:

1961

Renoveringsår:

2018

Planlösning:

FYRA PLAN KONTOR SÅ MÅNGA MÖJLIGHETER Poängen är ju att det är ert eget hus och det är ni som bestämmer. Vi vågar oss ändå på att bjuda på lite inspiration. I entréplanet skulle ni kunna lägga en reception och en extern loungeyta för att bidra till en välkomnande känsla för huset som helhet. På översta våningen, top floor, skulle ni kunna ha ett riktigt imponerande konferensrum, lämpat för styrelsemöten och andra viktiga möten. EN KÄLLARE MED STOR POTENTIAL Källarplan brukar ibland behandlas som den yta som blivit över. Här finns dock alla möjligheter att göra något mer genomtänkt och spännande av den stora källaren (299 kvm). Studio för webbinarier, gym för personalen, fina omklädningsrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

EN STADSDEL FÖR BÅDE LIV OCH AFFÄRER Urbant. Mycket människor i rörelse. Breda boulevarder. Intryck som gör avtryck. Östermalm är som inget annat. I Fältöversten hittar du allt du behöver på en och samma plats. Och i kvarteren runtomkring finns både det lokala och kosmopolitiska i en lockande mix.

Parkeringsmöjligheter/garage:

7-10 parkeringsplatser

Närservice:

I Fältöversten hittar du allt från enkla smycken till överdådiga buketter. Från vardagskläder till businesskjorta. Från huvudvärkstabletter till nya glasögon. Och massor av service därtill. I kvarteren runt omkring finns dessutom mycket mer att upptäcka. Från det genuina och klassiska till det trendiga.

Kommunikationer

INNERSTADSLÄGE INNERSTADSKOMMUNIKATIONER Kollektivt, cykel eller bil? Ert eget hus på Artillerigatan 64 ligger perfekt för att både medarbetare och kunder smidigt ska kunna ta sig hit. 430 m från T-bana Karlaplan och 370 m från T-bana Stadion och busslinje 1, 4, 54, 67 och 72 intill.
Artillerigatan 64

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB