Råsundavägen 2-16

Haga Norra , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 145 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Attraktiv Kontorslokal i Solna Port!

SOLNA PORT ETT KONTOR ATT LÄNGTA HEM TILL Solna Port erbjuder allt du vill ha av en riktigt bra arbetsplats: ett fantastiskt läge i Stockholms andra city och en kontorsbyggnad som erbjuder service långt utöver det vanliga en välkomnande reception, mat och dryck av högsta klass, gott om platser för möten från 2 till 120 personer, gym och t.o.m. en idrottshall. Här finns verkligen det mesta. Kontoren har stora, ljusa, öppna ytor vilket ger er full flexibilitetatt tillsammans med oss skapa precis den kontorslösning ni vill ha. Den goda tillgången till mötesplatser som alla hyresgäster har access till ger er möjlighet att optimera er egen yta, inte slösa egna kvadratmeter på dåligt nyttjade mötesrum. Solna Port är dessutom en hållbar byggnad, certifierad enligt BREEAM Very Good.

Ytor

  • Total yta:

    1145 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brahelund 2

Byggår:

2002

Våningsplan:

10

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Solna Port i Haga Norra ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter med pendeltåg från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen ligger på hög internationell nivå tack vare Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.

Närservice:

Reception, Gym, konferenscenter och restaurang i fastigheten.

Kommunikationer

• Bara 7 min med pendeltåg från T-centralen, 4 min från Odenplan • Ett attraktivt enbytesläge • Gångavstånd till pendeltåg och tvärbanan • Oslagbart billäge • Smidigt att nå Arlanda – pendeltåg, bil/taxi och direktbussar • Cykelvänligt.
Råsundavägen 2-16

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB