Råsundavägen 12

Solna kommun , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

688 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Modernt kontor med separat utrymme för labbverksamhet

Fräscht kontor med utrymme för labb i en fastighet som erbjuder allt och lite till för ditt företag! Dessutom möjlighet till Receptionstjänster, gym med gymnastikhall, konferensrum, hörsal, cykelparkering/verkstad, miljörum, loungeytor och inte minst den omåttligt populära restaurangen P! Gångavstånd till Solna station och pendeltåget som tar dig till Odenplan på endast 4 minuter och T-centralen på 7 minuter.

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    688 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brahelund 2

Byggår:

2001

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

6

Omgivning

Omgivning/natur:

Ca 1500 m till shoppingcentret Mall of Scandinavia med stort utbud av shopping, restauranger och annan service och ca 500 m till Hagaparken, som är en del av den kungliga nationalstadsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten och hyrs ut via CorePark

Närservice:

Reception , Restaurang & Café i fastigheten.

Kommunikationer

Buss 57, 513, 515, 526, 561. Närhet till Solna Station där pendeltåg, tvärbana och fler bussar går ifrån.
Råsundavägen 12

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB