Stora torget 8-10-12

City , UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Unika coworkinglokaler i anrika rådhuset i centrala Uppsala

Genom vårt coworkingbolag United Spaces har vi nu möjlighet att erbjuda flexibla arbetsplatser och kontor för både små och stora företag i en av Uppsalas vackraste och mest anrika byggnader - gamla Rådhuset från 1645 - mitt i smeten bland butiker och restauranger vid Stora torget och nära till bussar och tåg. Här kan du köpa lunch eller fika på Forsa Hembageri runt knuten eller njuta av lunchpromenaden kring både Slottet och Carolina Redeviva. Kul lunchträning, inspirerande nätverksträffar och generös frukostbuffé är bara några exempel på allt ni får på köpet som medlem hos United Spaces. Alla medlemmar får dessutom automatiskt tillgång till alla United Spaces coworkingarenor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Jönköping. Perfekt för dig som reser mycket eller har verksamhet på flera orter. Är du redan hyresgäst hos Castellum får du extra förmånliga priser.

Övrig information

Övrigt:

Det historiska arvet blandas med moderniteter i en annorlunda och spännande atmosfär. Husets anrika historia är bevarad från golv till tak - de vackra utsmyckningarna finns kvar, takkronorna hänger där de alltid hängt och det som är nytt ger intryck av att alltid funnits där.

Ytor

  • Total yta:

    2400 m2

Utförande

Våningsplan:

31

Planlösning:

Välj mellan eget kontor, eget skrivbord och loungeplats – eller kombinera precis som du vill, prata med oss så skräddarsyr vi en lösning som passar ditt företag perfekt. Vi har även många rum för riktigt bra möten och event. Dessutom fixar vi gärna med catering, eller annat som gör ditt möte perfekt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastighet mitt i city med närhet till citys hela utbud.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett flertal parkeringsgarage finns i city.

Kommunikationer

Centralt läge med 5 min promenad till Resecentrum, busshållplats intill fastigheten
Stora torget 8-10-12

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum