Sportfältsvägen 3

City , UPPSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

309 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på trevliga Sportfältsvägen

Här finns ett perfekt kontor för verksamheter som efterfrågar egna kontorsrum för ostört arbete. Lokalen ligger högst upp i huset på plan 3 med fönster i tre olika väderstreck, vilket ger trivsamma och ljusa arbetsplatser. Lokalen har nyligen delats av från en större yta vilket gör att du som hyresgäst kan vara med i utformningen av de nya personalytor som ska tillskapas.

Övrig information

Övrigt:

Fritt belägen fastighet intill Diöshallen och flertalet bostadsområden. Synligt skyltläge mot Gamla Uppsalagatan. I huset finns Nyby vårdcentral, Pe3 företagshälsa, Sirius fotboll, m.fl.

Ytor

  • Total yta:

    309 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Med kontor på Sportfältsvägen har du nära till träning i form av My Training på Vattholmavägen, Actic på Portalgatan och Nordic Wellness på Heidenstamstorg. På Heidenstamstorg hittar du även apotek och en Ica supermarket med paketutlämning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för personal samt besöksparkering.

Kommunikationer

Nära busshållplatser. Linje 2, 110, 115, 752 och 823 stannar precis i höjd med fastigheten och 100 m bort finns hållplats för linje 1. Lättillgängligt läge för bil med parkering på fastighet för både personal och besökare. Ca 20 min promenad från norra Resecentrum.
Sportfältsvägen 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum