Kungsgatan 43

City , UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

64 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Fin lokal i populära Läkarhuset

Inflyttningsklar lokal med två rum som kan användas som kontorsrum eller mötesrum. Pentry med plats för matbord. WC och större hall som kan användas som ex v väntrum.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är uppdelad på en äldre upprustad del, som inrymmer vårdverksamhet, samt en tillbyggd kontorsdel från 2007 som inrymmer kontorslokaler. I gatuplan finns restaurang, optiker, syatelje.

Ytor

  • Total yta:

    64 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i närheten av Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Plats i parkeringsgarage finns att hyra.

Kommunikationer

Mycket centralt läge med 5 min promenad till Resecentrum, busshållplats intill fastigheten.
Kungsgatan 43

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum