Sandelsgatan 26

Gärdet , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

83 m²

Hyra

Tillträde

2024-12-01

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Kontor i mycket bra skick och trevligt läge på Gärdet finns nu ledigt för uthyrning.

Bra planlösning med öppen yta, 2 rum samt wc med dusch.

Ytor

  • Total yta:

    83 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum

Ekonomi

Tillträde:

2024-12-01. Tidigare tillträde är möjligt

Utförande

Antal rum:

4

Planlösning:

Fin lokal med perfekt planlösning, belägen i souterrängplan- Lokalen är ljus då alla rummen har fönster. Lokalen har nya ytskikt såsom golv, väggar, ett modernt pentry, wc med dusch samt armaturer. Ytan utgörs av en öppen yta där man med fördel kan sitta 6 personer. Två kontor/mötesrum med plats för 4 personer. Modernt pentry med plats för litet bord wc med dusch Stort förråd/arkivrum Alla fönster är försedda med galler Fiber finns till fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur:

Trevligt område på Gärdet med flera grönområden runt hörnet samt Karlaplan och fältöversten endast 7-8 min promenadväg bort med stort och varierande serviceutbud och kommunikationer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkerar gör du enkelt längs med gatorna

Kommunikationer

På kort promenadavstånd finns Gärdets t-bana. Buss 62 stannar i närheten av fastigheten. Nere vid Valhallavägen trafikerar flertalet busslinjer som exempelvis linje 1, 4, och 72.
Sandelsgatan 26

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB