Sturegatan 18

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 m²

Hyra

12.100 kr/månad (ingen moms tillkommer på hyran).

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Nyrenoverat rum uthyres ett stenkast från Stureplan.

Rum uthyres i del av mottagning ett stenkast från Stureplan mitt emot vackra Humlegården. Du kommer att ha ett eget rum på ca 11 kvm där du kan bedriva ditt arbete och har sedan tillgång till allmänna ytorna. I samma lokal arbetar även en tandhygienist som är ägaren av lokalen.

Lokalen har en välplanerad planlösning om ca 53 kvm som erbjuder en miljö där du och kunderna kommer trivas. Då lokalen är så pass centralt belägen mitt i Stockholm City så erbjuds en kort och enkel resväg för både dig såväl som kunderna. Detta innebär även att det är mycket folk i rörelse så att nå ut till potentiella kunder blir väldigt enkelt och bekvämt. I hyran ingår följande; Tillgång till väntrum, gemensamt kök där kökstillbehör finns, lugn balkong med sol att njuta av på lunch eller fikapaus samt toalett i anslutning till väntrummet. Vatten och luft finns draget till rummet samt uttag för internet och wi-fi finns även tillgängligt. Det finns även handfat, förvaringsskåp samt fönster mot vacker innergård. Nödvändigheter som el, vatten, sophämtning, värme och bredband ingår i hyra.

Rummet passar dig som arbetar som:

  • Kiropraktor
  • Naprapat
  • Hudvårdsterapeut
  • Medicinskt fotvård
  • Estetiska behandlingar
  • Läkare och behöriga som får utföra Botox & Fillers

Arbetar du med annat och är intresserad av rummet är du varmt välkommen att höra av dig.

Vid intresse tas första kontakt via mail info@ulrikamelin.se

Övrig information

Övrigt:

Rummet kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse med en avtalslängd på avtalslängd på 12 månader med 3 månaders uppsägningstid. Du som hyr rummet ska inneha F-skattsedel samt företagsförsäkring.

Ytor

  • Total yta:

    11 m2

Bekvämligheter

Balkong
Kök/pentry
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

12.100 kr/månad (ingen moms tillkommer på hyran).

Utförande

Antal rum:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Direkt närhet till gröna oasen Humlegården samt kort gångavstånd till Stureplans puls.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På intilliggande gator enligt stadens tariff och parkeringshus.

Närservice:

Här är man omgiven av all tänkbar service med kort avstånd till ett myllrande folkliv och ett mycket bra shoppingutbud. Sturegallerian liksom Östermalms Torg ligger ett stenkast ifrån fastigheten med en mängd trevliga små butiker, Åhléns med mera. I närområdet finns ett rikt utbud av trevliga restauranger med alla tänkbara smakriktningar. Runt Östermalmstorg och Stureplan finner du även en mängd trevliga lunchställen och barer.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmtorgs t-banestation som trafikeras av röd linje. Flertalet busslinjer passerar nära fastigheten vid Stureplan och Birger Jarlsgatan, exempelvis linje 1, 2, 55 och 75.
Sturegatan 18

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB