Skeppargatan 55

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Kontakta lokalförmedlaren om mer info.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Spännande källarlokal med industrikaraktär och en fantastisk takhöjd finns nu ledig för uthyrning! Detta är en mycket unik lokal på Östermalm.

Detta unika objekt fördelas på en välkomnande, generös yta med två fönster i markhöjd och ett fönster mot innergård samt ett loft med ståhöjd. Objektets stora del är uppdelad i två med en naturlig mötesdel och en större med härlig takhöjd på ca 4.30 meter.

I lokalen finns ett separat rum med pentry och vitvaror. I detta rum finns gott om plats för matplats, möten eller annan verksamhet. WC samt ett rymligt förråd med gott om förvaringsmöjligheter finns. Lokalen är totalrenoverad i sin helhet med en ljus och luftig känsla och mörkgrått klinkergolv. Entrédörr med porttelefon. Exponerade detaljer såsom synliga installationer förstärker industrikänslan och maximerar den redan imponerande takhöjden.

Lämpliga verksamheter är förslagsvis ateljé/studio, kontor/showroom, galleri/utställning eller kontor/lager.

Bredband (fiber) tillhandahålls endast av Bredbandsbolaget.

Övrig information

Övrigt:

Tillträde och hyrestid enligt överenskommelse med hyresvärden. Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Hyresinformation:

Kontakta lokalförmedlaren om mer info.

Utförande

Byggår:

1930

Teknisk information

Takhöjd:

4,3 m

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På intilliggande gator, t.ex. på Valhallavägen samt i parkeringsgarage, exempelvis i Fältöversten, Garnisonen, i Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan), Lützengaraget (Tysta gatan 11) eller Industrigaraget (Artillerigatan 34).

Närservice:

All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd exempelvis i Fältöverstens köpcentrum med mängder av butiker, apotek, systembolag, kemtvätt, post, bibliotek, mataffär etc. Det finns också ett gediget serviceutbud runt Karlaplan och kring Östermalms Torg. Många trevliga restauranger, caféer och butiker finns i närheten.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till både Karlaplans- och Stadions tunnelbanestationer och inom några minuter promenad ligger Östermalmstorgs station. Ett flertal busslinjer passerar nära, exempelvis 1:an, 4;an, och 54:an. Från Tekniska Högskolan går Roslagsbanan och flera ytterstadsbussar.
Skeppargatan 55

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB