Blekegatan 2

Örsholmen , Karlstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

På industriområdet Örsholmen i Karlstad finns 2 000 - 5 000 kvm lager/logistik eller verkstadsyta för uthyrning. Flertalet lastbryggor samt markport.

På industriområdet Örsholmen i Karlstad finns 2 000 - 5 000 kvm lager/logistik eller verkstadsyta för uthyrning. Flertalet lastbryggor samt markport. Stora öppna ytor med en takhöjd om ca 6 meter, 5 meter till balk. 

Vidare finns flertalet kontorsrum, konferens, utrymme för gym/träning, omklädningsrum med bastu samt nyrenoverad personalmatsal med kök, där alla utrymmen är på markplan. Lokalerna kan anpassas efter er verksamhets behov.

Utvändigt finns gott om parkeringsmöjligheter samt stora ranger- och uppställningsytor.

Örsholmen är ett av Karlstads största industriområde som präglas av industriell verksamhet av blandad karaktär. Området ligger i nära anslutning till E18 och övriga vägnätet som förbinder Karlstad med resterande delar av länet. Karlstad centrum nås med bil på 10 minuter alternativt via stadsbussnätet. Inom området finns flertalet restauranger och promenadstråk längs med Vänern.

Kontakta Richard Jensen för ytterligare information och vid önskemål om visning. 

Ytor

  • Total yta:

    5000 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Karlstad Sjövinden 1

Blekegatan 2

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice