Kvarnvägen 15

Jonsbol , Hammarö
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

850 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Flexibla lokaler på Jonsbol

Lediga lokaler om 850 kvm på attraktiva Jonsbol på Hammarö. Flexibla lokaler som passar handel, kontor, småindustri eller friskvård. Kontakta Richard Patré för mer information.

Lokalen är belägen på adressen Kvarnvägen 15 i Jonsbols handel- och industriområde i Hammarö. På området är bland annat Hammarö kommun, Däckteam, Hammarö Stenforum, Kronas och Hammarö Måleritjänst verksamma. Läget är utmärkt med skyltläge vid Hammaröleden samt närheten till Nolgårds handelsområde med bland annat Ica Kvantum, Coop och Dollarstore.

Hammarö kommun är en skärgårdskommun i Värmland med en folkmängd om ca 16 200 invånare. Hammarö gränsar till Karlstad kommun och kommunikationerna är goda med cirka 5 minuters bilfärd till Karlstad. 

På Fastigheten finns en byggnad innehållande lokaler med en uthyrningsbar area om 850 kvm. Lokalerna nyttjas idag som kontor, showroom, konferens och lager. Lokalerna ytskikt består av vita väggar med heltäckningsmatta och plastmatta på golvet. Takhöjden är cirka 4 m. Lokalen är flexibel och anpassningsbar med stora öppna ytor med showroom och konferensrum. Flertalet kontorsrum i olika storlekar samt lagerutrymme med port.

Detaljplanen tillåter verksamheter inom friskvårdsverksamhet, handel, småindustri och kontor.

Kontakta Richard Patré för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    850 m2

Utförande

Byggår:

1990

Kvarnvägen 15

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice