Hamngatan 24

Centrum , Karlstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

294 m²

Pris

1 500 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontoslokal i A-läge i centrala Karlstad vilken säljes i bostadsrättsform. Hela lokalen har renoverats under 2022.

Längs med Hamngatan i centrala Karlstad finner ni denna kontorslokal ett A-läge med tåg- och busstation utanför dörren. Hela lokalen har renoverats under 2022 med stilrena färg- och materialval och har ett genomgående ljusinsläpp.

Lokalen ligger en trappa upp och mäter 294 kvm med en månadsavgift om 27 074 kr ex moms. Ingår gör värme och vatten, tillkommer gör el och bredband. Säljes i bostadsrättsform.

Från lokalens entré möts ni av en hall med wc, vilken sedan löper vidare till ett öppet kontorslandskap med fönster ut mot Hamngatan. Vidare till finns tre kontorsrum, två förråd samt konferensrum. Personalrum med diskmaskin, kylskåp samt utrymme för större matbord. Plastmatta på golven vilken bryts av med heltäckningsmatta i konferensrummet. Plocktak med infälld belysning. 

Vid en köpeskilling om 1,5 mkr motsvarar detta en jämförbar hyresnivå om ca 1 250 kr/kvm.

Fastigheten ligger belägen i Karlstad Centrum med stadens all tänkbar service runt hörnet, så som lunchrestauranger, affärer och gym. För tillfället pågår en ombyggnation av Karlstad resecentrum vilket beräknas stå klart 2027. Detta medför att lokalen kommer hamna mitt i navet för hela Värmlands resecentrum och bli en del av en stadsgata med generösa trottoarer. Läs gärna mer om områdets utveckling:
https://karlstad.se/karlstad-vaxer/projekt/tag-i-tid/karlstads-resecentrum

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Richard Jensen för ytterligare information och vid intresse. 

Ytor

  • Total yta:

    294 m2

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

1 500 000 kr

Prisinformation:

Säljes i bostadsrättsform

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jägaren 12

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

1

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk

Hiss:

Ja

Hamngatan 24

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice